SinQuest Podcast

I’m in an awesome podcast episode of SinQuest, the Dutch fetish podcast. We had a really interesting conversation about kink, mental health, slut-shaming, feminism, and sexual abuse. It’s in Dutch, so I’m sorry for my international fans! Give it a listen if you wanna get to know the more hidden parts of me.

“Nederlandstalige, niet commerciële podcast over de fetish scene.
Geen gericht interview, maar een gesprek waarin we vanuit gevoel, liefde en herkenning kink bespreekbaar en toegankelijk maken…”

“Milk Rebelle, 21 jaar oud model uit Amsterdam. Rebels verzet, gender neutraal, heeft een sterke mening en praat vrijuit over: slut-shaming, racisme, rape culture, sexisme en een intens verhaal over haar turbulente leven tot nu toe …”

SinQuest is een niet commercieel initiatief om de fetish community in Nederland meer met elkaar in verbinding te brengen. Een ‘crossover’ tussen de fetish/BDSM-scene en de dagelijkse ‘vanilla’ maatschappij.”

TW: Sexual trauma, r*pe, self-harm